Cathy van Hoorn

Dierenarts

Cathy van Hoorn - Dierenarts
Cathy van Hoorn Dierenarts

Zoals zoveel dierenartsen ben ik ook vanuit mijn vroege jeugd al verknocht aan dieren. Dieren die veelal volledig afhankelijk zijn van de zorg welke hun verzorgers/baasjes hen biedt.

Na mijn middelbare school ging ik voor de eerste fase van de studie naar Gent in België. Het tweede deel, de doctoraal, tegenwoordig master, heb ik in Utrecht gedaan. Na het behalen van mijn diploma heb ik mij op de Universiteit gedurende 6 jaar verder kunnen specialiseren in de diergeneeskunde en dan in het bijzonder in de chirurgie.

Na deze periode ben ik gaan werken in de gezelschapsdierenpraktijk. En in 2000 ben ik gestart met Dierenkliniek van Kop tot Staart in Hoorn en in 2016 is daar onze vestiging in De Goorn aan toegevoegd.

Wat ik het leukste vind aan ons vak is het contact met mens en dier en samen niet alleen zorg te dragen voor de preventieve gezondheidszorg maar ook voor een passende oplossing als er problemen zijn. Zowel de internistische, chirurgische en gedragsproblemen hebben mijn volledig aandacht.