Onze kliniek De Goorn

Uw dierenartsenpraktijk in De Goorn

Dierenkliniek van Kop tot Staart De Goorn is gevestigd in de voormalige Rabobank aan de Kantbeugel 1 in De Goorn. Wij zijn hier op 22 augustus 2016 gestart. Ons team bestaat uit drie dierenartsen en vijf assistentes. U ziet hier veel bekende gezichten, want we werken bijna allemaal op beide praktijken. Samen richten we ons vooral op de zorg van kleine huisdieren, zoals honden, katten, cavia's en konijnen.

Behandelruimtes

De vestiging heeft naast een ruime wachtkamer ook:

  • Twee spreekkamers
  • Een operatiekamer (met gasnarcose) met een voorbereidingsruimte
  • Opnameruimte
  • Laboratorium

Laboratorium

In ons laboratorium kunnen we zelf urine-, bloed-, ontlasting- en microscopisch onderzoek te verrichten.

Voor gespecialiseerde of bacteriologische onderzoeken maken wij gebruik van laboratoria in Duitsland, in de V.S. of van de Universiteit van Utrecht. Voor echo- of röntgenonderzoek nemen we de patiënten mee naar onze andere vestiging in Hoorn.

Narcose

Wij beschikken over een modern gasnarcose systeem met beademing en uitgebreide bewaking van de vitale functies van het dier. Zo kunnen wij de narcose van uw huisdier zo nauwkeurig en veilig mogelijk regelen.

Op afspraak

In De Goorn werken we alleen op afspraak. Wij plannen genoeg tijd in voor het onderzoeken van uw huisdier en u hoeft minder lang te wachtend. U kunt altijd binnenlopen of bellen om een afspraak te maken.

We zien u graag op de praktijk in De Goorn!

Terug naar Kliniek