Onze visie

Een ontspannen dierenartsbezoek

Voor de dierenartsen en assistentes van Dierenkliniek van Kop tot Staart is persoonlijke aandacht prioriteit nummer 1. Daarom nemen we alle tijd voor u en uw huisdier en voor uw vragen. Wij hebben professionaliteit en duidelijke communicatie hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat wij uitblinken in de prijs-kwaliteitverhouding.

Wij staan in de Dierenkliniek van Kop tot Staart in Hoorn en in De Goorn klaar om uw huisdier deskundige medische zorg te geven. Dit kan preventief zijn, bijvoorbeeld voor een vaccinatie of ontwormen, maar ook curatief bij ziekte of ongeval. Uw huisdier naar de dierenarts brengen is nooit leuk, zeker niet als uw dier ook wat mankeert. Met onze gemoedelijke uitstraling zorgen we dat u en uw huisdier zich gemakkelijk voelen, zodat het geen straf hoeft te zijn om naar de dierenarts te gaan.  We proberen de dieren zoveel mogelijk gerust te stellen en het zo leuk en ontspannen mogelijk voor ze te maken. Het is namelijk al spannend genoeg om naar de dierenarts te gaan.

In onze opnameruimte verblijven niet alleen de operatiepatiënten voor die dag, maar ook de dieren die extra zorg of nader onderzoek nodig hebben. Of gewoon ter observatie komen. De extra zorg kan bijvoorbeeld bestaan uit het toedienen van infusen, medicijnen of voeding als de patiënt zelf niet wil of kan eten. Soms is de patiënt al geholpen met wat extra TLC (Tender, Love and Care).

Dierenkliniek van Kop tot Staart is toch wel de leukste dierenkliniek in Hoorn en De Goorn. Als u dan toch medische zorg nodig heeft voor uw huisdier, kunt u beter naar een ontspannen omgeving gaan.

Maak een afspraak door te bellen naar 0229 - 265 005 (Hoorn) of 0229 - 507 025 (De Goorn). U kunt ook bij beide praktijken binnenlopen om een afspraak te maken.

Terug naar Kliniek